ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА

Жена ти се сгоди - авторска постановка на Симеон Гатев
♦ 21.07
⏰ 19:30
♦ Артиум Център
Билети и информация:
+359 888 197 811/ +359 893 303 679

Новини за туризма