Къща за гости КИРИОС

Къща за гости Кириос е разположена в сърцето на старинния полуостров Несебър. Тук ще намерите тишина и уют сред хилядолетната история на града – държава, признат за архитектурно-исторически резерват и вписан в списъка на паметниците на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Несебър е един от най-древните градове в Европа с над 2300 годишна история.  Полуостровът е известен със своите старинни църкви, музеите и най-добрите рибни ресторанти с невероятен изглед към морето.
Къщата, се намира на 150 метра от познатия на местните с наименованието Буната кокетен плаж и в непосредствена близост до търговската част на града. Тук ще откриете прекрасни  условия за пълноценен отдих и отмора.

Всяка от десетте стаи е обзаведена по европейски стандарти и разполага с климатик, сателитна телевизия, 21-инчови телевизори, мини бар, безплатен интернет и сейф бокс. Лоби барът предлага всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, а в китната лятна градина можете да прекарате незабравими мигове с чаша любимо питие и приятна компания. Къщата е последно реновирана през 2019 година.

Поради съчетанието на перфектна локация, романтичен интериор и разбира се неповторимия дух на Стария Несебър, къща за гости Кириос представлява едно уникално райско кътче, което си заслужава да посетите.

Заповядайте!


Телефон
+359 888 816 666
Телефон
+359 888 853 333
Населено място:
Несебър
Адрес:
ул. Емона 17
E-mail
Kirios@mail.bg
Социални мрежи:

Изпратете запитване

Вашето запитване е изпратено успешно.
Зарежда се, Изчакайте ...